Workshop Gamification

Ervaar de speelse kracht van gaming

Wanneer:
U bepaalt de datum

Wil je een leerzame middag? Dit is een andere manier van teambuilding!


Speel met elkaar diverse games en ervaar hoe je effectief samenwerkt en betere beslissingen neemt!


Het is leuk om deze workshop met je eigen team te doen. Dan ervaar je de kracht van gaming met elkaar!


Meer informatie over de workshop Gamification?

Wanneer: U bepaalt de datum
Duur: 3 tot 4 uur
Waar: IJsselstein of bij u op kantoor
Kosten: 495 euro voor een groep tot  8 personen

Ja, ik wil meer weten over deze inhouse sessie

Inhouse workshop Gamification

Heeft u het beeld dat games erg complex of duur zijn? Ervaar het tegendeel!

Gaming is een leuke en alternatieve manier van teambuilding. Je leert samenwerken en bespreekt dilemma’s waar je samen naar oplossingen zoekt. Dit kunnen bedrijfskundige vragen zijn of vragen over team-effectiviteit. De workshop geeft ruimte om je eigen dilemma’s of leerdoelen mee te brengen.

Doe mee aan de workshop “Gamification”. Ervaar dat het maken van een leuke game helemaal miet moeilijk hoeft te zijn. En dat ze makkelijk op maat te maken zijn voor uw organisatie! Tijdens de workshops speelt u 2-3 games en maken we samen een kort dilemma game. U ontdekt hoe leuk en effectief games zijn en dat er alleen wat creativiteit voor nodig is. De techniek is niet relevant.

Jouw organisatie in beweging krijgen?

Lees hier meer over onze visie

Strategie en verandering

“Het implementeren van de strategie lukt niet”. “De organisatie is niet in staat te veranderen”. “De organisatie krijgt plannen niet goed uitgevoerd”. “Er is weerstand in de organisatie”. Allemaal herkenbare kreten van frustratie en machteloosheid. Toch ook niet verrassend, want veranderen is complex.

Het gaat om het in beweging krijgen van de organisatie, van teams en van mensen. Op weg naar een gedragen doel. Het gaat om beweging in de juiste richting waarbij tempo van beweging ook een belangrijke factor is. Zo is ons model voor strategie en veranderingen tot stand gekomen.

Wilt u een complexe verandering goed doorvoeren?

Lees over onze visie

Ook interessant

Achmea introductiedag

Achmea zet tijdens de onboarding van nieuwe medewerkers gaming in om de visie en kernwaarden tot leven te brengen. Lees hier hoe ze dat doen.

Missie en visie

Maak je visie en missie duidelijk met gaming. Maar dan heb je wel een duidelijke missie en visie nodig. Lees hoe je die krijgt.

Zelforganisatie

Laat zelfstandige teams meer vertrouwen opbouwen met gaming. Laat ze experimenteren in een veilige setting.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit onderwerp en over de diensten van Decido die hier bij horen, neem dan contact op met Merlijn.