Webinar Scenarioplanning in Coronatijden

Vergroot je wendbaarheid

Het Webinar Scenarioplanning in Coronatijden bereidt organisaties voor om te denken in verschillende scenario’s. Het doel van dit korte webinar scenario planning en scenariodenken is om u praktische tips te geven en een stappenplan om zelf na te denken over de impact van diverse scenario’s op uw organisatie. Niet alleen de huidige Corona-pandemie wordt gebruikt, maar ook voorbeelden van andere grootschalige effecten. Na het volgen van deze online cursus kunt u zelf aan de slag om uw bedrijfsmodel te onderzoeken op risico’s en kansen. Deze cursus kunt u ook via het NBA volgen. Kijk op de site van NBA .

Webinar Scenarioplanning in Coronatijden

Webinar Decido

Op dinsdag 14 juli 2020 is het volgende webinar scenariodenken! Schrijf je nu in!

Bent u klaar voor post-Corona? Heeft u nagedacht over verschillende scenario’s op korte of lange termijn? Hoe kunt u uw organisatie zodanig inrichten dat deze snel kan inspelen op grote veranderingen, ook al weet je nog niet uit welke hoek de volgende verandering komt.

Neem op 14 juli 2020 deel aan het webinar Scenariodenken van Decido! Meld je dan aan via het formulier.

Meer informatie over het webinar Scenarioplanning

  • Wanneer: 14 juli 2020, 15:00-17:00 uur
  • Waar: Webinar
  • Kosten: 195,- euro.

Lees meer over scenario's
Scenarioplanning en Scenariodenken zijn juist nu een belangrijke competentie van het management en beleidsmedewerkers. Het betekent het vergroten van wendbaarheid in veranderlijke tijden.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit onderwerp en over de diensten van Decido die hier bij horen, neem dan contact op met Merlijn.