Webinar Scenarioplanning in Coronatijden

Vergroot je wendbaarheid met scenariodenken

wat is de teaser?

30 juni 2023
14:00 - 16:30
Webinar

Wanneer:
30 juni 2023, 14-16:30 uur online

Bent u klaar voor post-Corona? Heeft u nagedacht over verschillende scenario’s op korte of lange termijn?


Hoe kunt u uw organisatie zodanig inrichten dat deze snel kan inspelen op grote veranderingen, ook al weet je nog niet uit welke hoek de volgende verandering komt.


Neem deel aan het webinar Scenarioplanning van Decido!


Meer informatie over het webinar Scenarioplanning in Coronatijden

Wanneer: 30 juni 2023
Tijd: 14:00-16:30 uur
Hoe: Webinar

Ja, ik schrijf me graag in en doe mee op 30 juni 2023

Webinar Scenarioplanning in Coronatijden: het programma

Het Webinar Scenarioplanning in Coronatijden bereidt organisaties voor om te denken in verschillende scenario’s. Het doel van dit korte webinar scenario planning en scenariodenken is om u praktische tips te geven en een stappenplan om zelf na te denken over de impact van diverse scenario’s op uw organisatie.

Niet alleen de huidige Corona-pandemie wordt gebruikt, maar ook voorbeelden van andere grootschalige effecten. Na het volgen van deze online cursus kunt u zelf aan de slag om uw bedrijfsmodel te onderzoeken op risico’s en kansen. Deze cursus kunt u ook via het NBA volgen. Kijk op de site van NBA .

Wilt u meer grip op duurzaamheid?

Lees hier meer over onze aanpak

Eindelijk een duidelijke strategie!

Het succesvol uitvoeren van de strategie ligt bij teams en medewerkers. Zij zijn het die de doorslag geven en hun gedrag bepaalt de werkelijke verandering. De rol van het management is om de juiste strategische richting te bepalen en te zorgen dat alle medewerkers binnen de organisatie deze strategie kennen, dat er draagvlak is voor de verandering en dat elke medewerker weet hoe hij of zij kan bijdragen aan die strategie. Dat iedereen zegt: “Eindelijk een duidelijke strategie!”

Wilt u ook een duidelijke visuele strategie?

Klik dan hier

Meer weten?

Wil je meer weten over dit onderwerp en over de diensten van Decido die hier bij horen, neem dan contact op met Merlijn.