Masterclass Strategiekaart

Eindelijk een duidelijke strategie

Ben jij iemand die zich bezighoudt met bedenken en implementeren van de strategie van jouw organisatie? Dan is deze Masterclass Strategiekaart helemaal voor jou bedoeld! Onze experts geven je een helder stappenplan om te komen tot een strategiekaart en geven diverse praktijkvoorbeelden. Je bespreekt de technieken om met de Strategy Map te communiceren en je organisatie in beweging te krijgen in de juiste richting!

In deze masterclass Strategiekaart staat kennisdeling met elkaar centraal. Je mag dus ook je eigen case meenemen of actief meedenken met een case van een ander.Wij organiseren 3-4 keer per jaar deze Masterclass, afhankelijk van het aantal deelnemers. Het is onze bedoeling om actief kennis te delen en deelnemers met elkaar in verbinding te brengen.

Masterclass Strategiekaart

Veranderkracht Decido

Op 8 september 2020 is de volgende Masterclass Strategiekaart van Decido! Schrijf je nu in!

De Masterclass Strategiekaart (ook wel Strategy Map genoemd) is een makkelijk en goed instrument om samen met het management team de strategie van de organisatie te beschrijven. Het geeft focus en houvast voor managers om de strategie op een duidelijke én eenduidige manier te communiceren. Met de Masterclass Strategiekaart leer je zelf hoe je een strategiekaart maakt.

Kom op 8 september 2020 naar de Masterclass Strategiekaart van Decido! We wisselen praktische tips & tricks uit, vanuit de theorie en praktijk.

Meer informatie over de Masterclass Effectieve Rapportages

  • Wanneer: 8 september 2020, 14:00-18:00 uur
  • Waar: IJsselstein
  • Kosten: 195,- euro.

Een duidelijke koers?
Deze masterclass is een onderdeel van onze dienstverlening rondom strategie. Lees hier meer over hoe wij u begeleiden met het kiezen van de juiste richting.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit onderwerp en over de diensten van Decido die hier bij horen, neem dan contact op met Merlijn.