Management Drives Veranderkracht

Versnel je strategie en maak meer impact als veranderteam

Zicht op de veranderkracht in uw organisatie? Doe mee en ervaar

Tijdens de Management Drives Veranderkracht Dag krijgt uw team inzicht in de drijfveren en profielen van beoogde leden van het veranderteam. Samen met u kijken we naar individuele drijfveren en groepsdynamiek. We doen de cultuurscan en bespreken welke effecten dit heeft op een gewenste verandering. Zo krijgt u snel inzicht in de kansen en haalbaarheid van de gewenste verandering en kan u uw strategie versnellen. Als gecertificeerd partner van Management Drives bieden we u de mogelijkheid om de kracht van veranderen te ervaren.

Management Drives Veranderkracht Dag

Veranderkracht Decido

Wil je je strategie versnellen en de gewenste verandering in gang zetten? Ervaar uw eigen kracht op de Management Drives Veranderkracht Dag!

Wil je weten wat het echt betekent om teams in hun kracht te zetten? Wil je als team werken aan een verandering maar weet niet precies hoe te beginnen? Wil je een veranderaanpak die echt past bij uw organisatie? Schrijf je als team in voor de Management Drives Veranderkracht Dag!

Meld je vrijblijvend aan via het formulier. Wij nemen contact met u op voor de mogelijkheden.

Meer informatie over de Veranderkracht dag?

  • Wanneer: U bepaalt de datum
  • Waar: IJsselstein of bij u op kantoor/li>
  • Kosten: afhankelijk van de groepsgrootte

Veranderen vanuit intrinsieke drijfveren?
Een organisatie in beweging krijgen is niet makkelijk. Alleen als er draagvlak is voor de strategie en intentie om mee te veranderen. Wil je meer weten over het in beweging krijgen van teams? Wij begeleiden teams met onze veranderaanpak

Meer weten?

Wil je meer weten over dit onderwerp en over de diensten van Decido die hier bij horen, neem dan contact op met Merlijn.