Training: Management Drives en Leiderschap

Versnel je strategie en maak meer impact als veranderteam

Inhouse
Op aanvraag
IJsselstein of bij u op kantoor

Wanneer:
Inhouse op aanvraag

Wil je je strategie versnellen en de gewenste verandering in gang zetten? 


Wil je een stijl van leiderschap die echt past de verandering?


Wil je werken aan een verandering maar weet niet precies hoe te beginnen?


Ervaar uw eigen veranderkracht tijdens deze workshop!


Meer informatie over de workshop Leiderschap en veranderkracht met MD:

Wanneer: Op aanvraag, training van 4 uur
Waar: IJsselstein of bij u op kantoor
Kosten: 295 euro per persoon inclusief eigen MD profiel

Ja, ik wil graag meer weten van deze training

Training Leiderschap en veranderkracht met Management Drives

Veranderingen doorvoeren is complex en vergt veranderkracht. Hoe organiseer je veranderkracht? En welke rol heb je daar zelf bij, als manager, directeur of teamleider? Wat is jouw invloedsstijl en hoe wend je deze effectief aan?

Tijdens de training Management Drives Leiderschap en veranderkracht krijgt u inzicht in de drijfveren en profielen van beoogde leden van het veranderteam. Samen met u kijken we naar individuele drijfveren en groepsdynamiek. We doen de cultuurscan en bespreken welke effecten dit heeft op een gewenste verandering. Zo krijgt u snel inzicht in de kansen en haalbaarheid van de gewenste verandering en kan u uw strategie versnellen. Als gecertificeerd partner van Management Drives bieden we u de mogelijkheid om de kracht van veranderen te ervaren.

Wat is uw management stijl?

Vergroot uw effectiviteit als leider!

Strategie en verandering

“Het implementeren van de strategie lukt niet”. “De organisatie is niet in staat te veranderen”. “De organisatie krijgt plannen niet goed uitgevoerd”. “Er is weerstand in de organisatie”. Allemaal herkenbare kreten van frustratie en machteloosheid. Toch ook niet verrassend, want veranderen is complex.

Het gaat om het in beweging krijgen van de organisatie, van teams en van mensen. Op weg naar een gedragen doel. Het gaat om beweging in de juiste richting waarbij tempo van beweging ook een belangrijke factor is. Zo is ons model voor strategie en veranderingen tot stand gekomen.

Wilt u een complexe verandering goed doorvoeren?

Lees over onze visie

Meer weten?

Wil je meer weten over dit onderwerp en over de diensten van Decido die hier bij horen, neem dan contact op met Merlijn.