Inspiratiesessie Zorgtechnologie

Hoe pas je zorgtechnologie succesvol toe?

23 november 2023
15:00 - 17:30 uur
Decido - IJsselstein

Wanneer:
23 november 2023, 15 -17:30 uur IJsselstein

Een goed overzicht wat er aan toepassingen van zorgtechnologie beschikbaar is


Inspiratie over hoe je zorgtechnologie toepast in uw organisatie en welke valkuilen er zijn


Praktijkvoorbeelden van organisaties die zorgtechnologie hebben geimplementeerd


Meer informatie over de Inspiratiesessie Zorgtechnologie

Wanneer: 23 november 2023
Tijd: 15:00 – 17:30 uur
Waar: Decido – IJsselstein

Ja, ik schrijf me graag in en doe mee op 23 november 2023

Inspiratiesessie Zorgtechnologie: het programma

Is zorgtechnologie ook voor uw organisatie één van de oplossingen om het tekort aan medewerkers te ondervangen? Weet u dat zorgtechnologie kan bijdragen tot meer veiligheid voor uw cliënten én voor meer werkplezier van medewerkers?  Heeft u nog onvoldoende zicht op wat zorgtechnologie voor uw organisatie kan opleveren? Of hoe u regie kunt houden op de invoering van zorgtechnologie? Zijn dit vragen die u bezig houden of die u herkent in uw organisatie? Schrijft u zich dan in voor onze gratis interactieve inspiratiesessie bij Decido!

Tijdens deze interactieve sessie wordt een beeld geschetst van in Nederland toegepaste zorgtechnologie. We gaan in op de pijlers voor succesvol gebruik van zorgtechnologie binnen een zorginstelling, geïllustreerd met praktijkvoorbeelden. Daarnaast behandelen we de inzichten verkregen vanuit een ‘scan’ die u voorafgaand aan de inspiratiesessie kunt invullen. Zo gaat u met concrete verbeterpunten voor uw organisatie weer naar huis!

Na afloop wordt u een borrelhapje en een drankje aangeboden. Onze adviseurs Floortje van der Linden, Sietse Lugtenburg en Erwin Jonkeren verzorgen de sessie. Tijdens de inspiratiesessie is er ook de gelegenheid om in contact te komen met andere organisaties in het werkveld en ervaringen te delen.

Zorgtechnologie goed implementeren?

Lees onze aanpak over zorgtechnologie

Ondersteuning gewenst?

“Het implementeren van de strategie lukt niet”. “De organisatie is niet in staat te veranderen”. “De organisatie krijgt plannen niet goed uitgevoerd”. “Er is weerstand in de organisatie”. Allemaal herkenbare kreten van frustratie en machteloosheid. Toch ook niet verrassend, want veranderen is complex.

Het gaat om het in beweging krijgen van de organisatie, van teams en van mensen. Op weg naar een gedragen doel. Het gaat om beweging in de juiste richting waarbij tempo van beweging ook een belangrijke factor is.

Onze adviseurs en projectleiders weten van aanpakken. Dat is logisch! Maar ze weten ook van slim aanpakken: vanuit een veranderkundig perspectief de organisatie coachen en begeleiden op weg naar een duurzame implementatie van zorgtechnologie.

 

Wilt u zorgtechnologie echt goed implementeren?

Lees over onze visie

Meer weten?

Wil je meer weten over dit onderwerp en over de diensten van Decido die hier bij horen, neem dan contact op met Erwin.