Datavisualisatie Masterclass

Maak impact met rapportages

Datavisualisatie Masterclass: Met impactvolle rapportages beïnvloedt u beslissingen die er toe doen.

Maar echt impact maken met rapportages is nog niet zo eenvoudig! De meeste rapportages worden helaas niet gebruikt in managementoverleg of aan de directietafel. Wilt u ook rapportages die echt impact maken In de Datavisualisatie Masterclass leert u de basisprincipes van goede rapportages. U leert welke grafische objecten (zoals een pie-chart) u juist wel en niet moet gebruiken en waarom en begrijpt hoe u het beste impact maakt met rapportages. Na afloop heeft u concrete tips voor het verbeteren van uw eigen rapportages.

Datavisualisatie Masterclass

Veranderkracht Decido

Op 10 december 2020 is de volgende Datavisualisatie Masterclass van Decido! Schrijf je nu in!

Waarom worden managementrapportages zo weinig gebruikt? In welke valkuilen stappen organisaties bij het maken van actiegerichte rapportages? Hoe zorgen we dat gebruikers écht iets aan de informatie hebben?

Kom op 25 augustus 2020 naar de Datavisualisatie Masterclass! We wisselen praktische tips & tricks uit, vanuit de theorie en praktijk. Samen met collega’s uit andere organisatie die worstelen met het maken van impact met rapportages. Als we nog niet live kunnen samenkomen, doen we deze Masterclass virtueel via een webinar.

Wil je komen en zelf oefenen? Meld je dan aan via het formulier.

Meer informatie over de Masterclass Effectieve Rapportages

  • Wanneer: 10 december 2020, 14:00-18:00 uur
  • Waar: IJsselstein of via webinar
  • Kosten: 195,- euro.
  • Meer informatie over dit onderwerp vind je in ons boek Cruise.Control!

Sturen op impact
De druk om hier ook echt ‘data-driven’ beslissingen mee te nemen wordt steeds groter. Maar wordt de berg met gegevens wel effectief gepresenteerd in dashboards en andere management rapportages? En komt de boodschap uit al die gegevens wel goed over bij leidinggevenden?

Meer weten?

Wil je meer weten over dit onderwerp en over de diensten van Decido die hier bij horen, neem dan contact op met Erwin.