Strategieversnellen

Waarom dit eBook?

Het eBook “Strategieversnellen” geeft antwoord op de volgende vragen:

Hoe bepaal je de juiste koers voor de organisatie?


Welke factoren zorgen voor beweging in de organisatie?


Hoe betrek je medewerkers en teams?


Wat is de rol van het veranderteam?

 

Veel inspiratie en leesplezier gewenst!

Ja, ik ontvang graag dit eBook

"*" indicates required fields

Privacy Policy*

eBook Strategieversnellen: beweging in de juiste richting

Elke organisatie heeft een strategie, maar beweegt de organisatie zich wel in die juiste richting? En gebeurt dat wel op het juiste tempo? Vaak verzandt de implementatie van strategie doordat niet de juiste veranderaanpak is gekozen.

Het eBook Strategieversnellen gaat in op de vraag hoe je de implementatie van strategie het beste aanpakt. En wat de valkuilen zijn waarom mensen niet beweging komen. Het eBook Strategieversnellen beschrijft de basis van ons verandermodel: richting, beweging en samenhang tussen de niveau’s van organisatie – team – individu. Het gaat in op interventies om je strategie weer op koers te krijgen of te houden.

Dit eBook is onderdeel van onze dienstverlening op gebied van organisatieverandering.

Wilt u meer grip op de verandering?

Lees hier meer over onze aanpak

Strategie en drijfveren

Je werkt in een organisatie die constant verandert. De druk om te veranderen komt van buitenaf én van binnenuit. Er is veel weerstand voor alle veranderingen. Die weerstand uit zich op verschillende manier en in verschillend gedrag. Hoe ga je om met weerstand en zet je medewerkers in hun kracht?

Bij complexe veranderingen maken wij gebruik van Management Drives. Het biedt hele concrete en heldere aanknopingspunten om te bepalen welke veranderaanpak het meest geschikt is in een specifieke situatie, zowel op niveau van management als van uitvoerende teams. Management Drives sluit perfect aan bij onze methodologie. Het brengt de ‘harde’ en ‘zachte’ kant van de verandering in beeld en versnelt de implementatie van strategie.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit onderwerp en over de diensten van Decido die hier bij horen, neem dan contact op met Merlijn.