De Strategiekaart voor de zorg: duidelijk en concreet

Waarom dit eBook?

Het eBook “Een toekomstbestendige strategie voor zorg en welzijn” geeft antwoord op de volgende vragen:

Welke begrippen rondom toekomstbestendige strategie zijn er?


Hoe maak je je strategie en beleid consistent en communiceerbaar?


Hoe stel je een strategiekaart op?


Wat zijn de voordelen van een strategiekaart?

 

Veel inspiratie en leesplezier gewenst!

Ja, ik ontvang graag dit eBook

"*" indicates required fields

Privacy Policy*

eBook Strategiekaart: een toekomstbestendige strategie voor zorg en welzijn

Elke organisatie in de zorg of in het sociaal domein heeft een strategie, maar als je het aan medewerkers én managers vraagt wat deze is, komen er vaak heel verschillende antwoorden. Als ze het al weten! Hoe beschrijf je als zorgorganisatie jouw strategie op een heel duidelijke manier? En hoe zorg je er voor dat alle medewerkers de strategie ook gaan uitdragen?

Het eBook “Een toekomstbestendige strategie”  gaat in op deze vraag. Hoe je de strategie kunt visualiseren en daarmee duidelijk kunt communiceren. Het bevat praktijkvoorbeelden en diverse tips om zelf een strategiekaart te maken.

Dit eBook is onderdeel van onze aanpak om organisaties meer focus en richting te geven: strategie en beleid compact en communiceerbaar gemaakt!

 

Wilt u strategie en beleid ook scherper formuleren?

Lees hier meer over onze aanpak

Strategie en beleid

“Het implementeren van de strategie en beleid lukt niet”. “De organisatie is niet in staat te veranderen”. “De organisatie krijgt plannen niet goed uitgevoerd”. “Er is weerstand in de organisatie”. Allemaal herkenbare kreten van frustratie en machteloosheid. Toch ook niet verrassend, want veranderen is complex. Het gaat om het in beweging krijgen van de organisatie, van teams en van mensen. Op weg naar een gedragen doel. Het gaat om beweging in de juiste richting waarbij tempo van beweging ook een belangrijke factor is.

Zo is ons model voor strategie en veranderingen tot stand gekomen. Op basis van evaluaties en onderzoek uit fusies, reorganisaties en grootschalige verandertrajecten hebben we gekeken naar de succesfactoren en die vertaald naar een praktisch model voor organisatieverandering.

Wilt u een complexe verandering goed doorvoeren?

Met ons model heeft u grip op het veranderproces

Meer weten?

Wil je meer weten over dit onderwerp en over de diensten van Decido die hier bij horen, neem dan contact op met Merlijn.

Masterclass Strategy Map

Hoe maak je een strategy map? Doe mee met de online masterclass

Bekijk het programmax