Samen werken aan sociale impact

maar dan even 

Onze missie is om uw organisatie in het sociaal domein te ondersteunen met alle maatschappelijke veranderingen, zodat de burgers en de cliënten het beste zijn gediend. Daarom kunt u op ons rekenen als u tijdelijk expertise nodig heeft. Lees welke ondersteuning u van ons mag verwachten.

“Altijd meerdere invalshoeken”

Merlijn Gillissen | Strateeg

Strategisch adviseur

Onze strategisch adviseurs hebben vele strategie-trajecten en verandertrajecten begeleid bij diverse opdrachtgevers in alle regio’s in Nederland. Van onderzoek tot scenario-analyses, van strategie tot voorstellen om de organisatie anders in te richten en evaluaties van eerder gevoerd beleid. Kortom, ervaren mensen die op bestuurs- en directieniveau een volwaardig gesprekspartner zijn.

Lees meer over onze strategische adviseurs

 

Projectleiders met veranderkracht

De projectleiders van Decido zijn ervaren in het opstellen en uitvoeren van complexe projecten op gebied van ICT, zorgtechnologie, maar ook de invoering van bijvoorbeeld zelforganisatie. Ze weten draagvlak voor de verandering te creëren en een traject tot een goed einde te brengen. 

Lees meer over onze projectleiders

Projectleider zorg en welzijn Erwin Jonkeren Decido

“Soms vertragen om te versnellen”

Erwin Jonkeren | Projectleider

“Mensen zelfstandig leren handelen”

Olga Sprong | Teamcoach

Teamcoaches die eigenaarschap stimuleren

De teamcoaches begeleiden zorgteams en teams in het sociaal domein vanuit de basishouding dat elk team zelfstandig en met duidelijke taken en verantwoordelijkheden de burgers of cliënten beter kan bedienen zonder elke keer toestemming te hoeven vragen of het protocol te moeten volgen. Medewerkers die zelf de goede keuzes maken voor clienten en burgers die weten wat ze willen.

Lees meer over onze teamcoaches 

“Een tijdelijke impuls om te versnellen”

Hilrieke Nauta | HR-Manager

Interim management

Soms is het nodig om een bestaande vacature tijdelijk in te vullen. Een aantal van onze collega’s heeft ervaring als (interim) manager in de zorg. Mocht dat nodig zijn, kunnen we tijdelijk ook uw management team versterken met zorgmanagers, bestuurssecretaris of HR-managers.

 

Meer weten?

Wilt u weten welke ervaringen wij hebben met zorg en welzijn? Dat kan tijdens een kopje koffie of via een virtueel gesprek. Wij luisteren ook graag naar uw vraagstuk. Neem vrijblijvend contact op met Marcel Kruger.

Mail

Bel

WhatsApp

Merlijn Gillissen Decido